Zenit 15 milyon euroyu gözden çıkardı Marcao yönetime rest çekti: Zenit'e gitmem

Zenit 15 milyon euroyu gözden çıkardı Marcao yönetime rest çekti: Zenit'e gitmem

Galatasaray forması altında gösterdiği performansla dev takımların radarına giren Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, sarı-kırmızılı ekipten ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Rus devi Zenit'in 26 yaşındaki savunma oyuncusu için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildiği.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı stoper Marcao takımdan ayrılma hazırlığı içerisinde.

Hürriyet gazetesinden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Sarı-kırmızılı ekipten ayrılmak istediğini Başkan Dursun Özbek'e ileten başarılı savunma oyuncusu, İspanyol ekibi Sevilla ile Rus devi Zenit'in radarına girdi.

MARCAO'DAN YÖNETİME REST: ZENİT'E GİTMEM

Sevilla'nın 12 milyon euro teklif ettiği Brezilyalı stoper için Zenit'in15 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Cimbom Rus ekibi ile pazarlık masasına oturmayı kabul ederken Brezilyalı stoperin, bu gelişme sonrasında Rusya'daki savaş nedeniyle sarı-kırmızılı yönetime 'Zenit'e gitmem' dediği öğrenildi

2019'da Portekiz ekibi Chaves'den 4 milyon euro karşılığında Cimbom'a transfer olan Marcao'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Zenit'e transfer olmayı kabul etmeyen Marcao için Sevilla'nın yeni bir teklif hazırlığında olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN