Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray'ın | Galatasaray - Akhisarspor: 3 - 1

Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray'ın | Galatasaray - Akhisarspor: 3 - 1

Galatasaray, yenik duruma düştüğü maçta Akhisarspor'u 3-1 yenerek Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ında rakibi Akhisarspor'u 3-1 mağlup ederek zafere ulaştı.

Akhisarspor, 57. dakikada Elvis Manu ile finalde öne geçti. Galatasaray 65. dakikada penaltıyı kaçırdı. Penaltı atışında topun başına geçen Mbaye Diagne, kaleci Fatih Öztürk'ü geçemedi.

VAR İNCELEMESİ GOLÜ GETİRDİ

Galatasaray 77. dakikada VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. Akhisarspor'da hakeme sert bir şekilde itiraz eden Miguel Lopes üst üste iki sarı kart görerek oyundan atıldı.

Galatasaray, 79. dakikada Sinan Gümüş'le penaltıyı gole çevirdi ve beraberliği sağladı. 88. dakikada Feghouli attı ve Galatasaray finalde öne geçti. Sofiane Feghouli, gol sevincinde Emre Akbaba'nın formasını gösterdi.

90+4'te bir gol de Diagne'den geldi ve Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmayı Galatasaray 3-1 kazanarak Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.

AKHİSAR'DAN TEPKİ

Akhisarspor, hakem yönetimine tepki olarak seremoniye çıkmama kararı aldı. Akhisarspor'u temsilen takım kaptanı Fatih Öztürk seremoniye çıktı ve TFF yöneticilerinin elini sıkmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN