Zirveye Erzurum ayarı

Zirveye Erzurum ayarı

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Başakşehir, evinde BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.

Başakşehir 11. dakikada Opseth'in kendi kalesine attığı golle öne geçerken, BB Erzurumspor'a beraberliği getiren gol 75. dakikada Egemen Korkmaz'dan geldi.

Bu sonucun ardından 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir puanını 45 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Ligde kalma yarışındaki BB Erzurumspor'un galibiyet hasreti 8 maça çıktı ve Mehmet Özdilek'in ekibini puanını 18 yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacakken, BB Erzurumspor ise evinde Sivasspor'u konuk edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN