Steam yaz indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Steam indirimli oyunlar listesi

Steam yaz indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Steam indirimli oyunlar listesi

Gamer’lar için düzenlenen Steam yaz indirimi ile ilgili beklenen gün geldi. Yaz indirimi öncesinde de kullanıcılarına çeşitli indirimler sunan Steam, resmî Twitter adresi üzerinden indirimli oyunları paylaşıyor. Yaz indirimleriyle yeni gişe rekorları kıran oyunların fiyatlarında da ciddi indirimler oluyor.

Steam yaz indirimli ürünler listesi paylaşıldı. Database geliştiricilerinden Pavel Djundik'in verdiği bilgiye göre, 2020 Steam Yaz İndirimlerinin ne zamana kadar devam edeceği de belli oldu. Her sene haziran ayında kullanıcılar, platformun yıllık yaz indirimi kapsamında satışa sunulacak bilgisayar oyunlarını yakından takip ediyor.

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

25 Haziran 2020 saat 09:55'te başlayıp 9 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecek olan 2020 Steam Yaz İndirimleri için Steam'in resmî sayfası ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İNDİRİMLİ OYUNLAR ŞÖYLE:

Curse of the Dead Gods yüzde 20
Help Will Come Tomorrow yüzde 25
Generation Zero yüzde 50
Cloudpunk yüzde 25
Shadow Tactics: Blades of the Shogun yüzde 85
Expo yüzde 80
Prison Architect yüzde 75
Children of Morta yüzde 40
Sonic yüzde 95 indirimli

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN