Steph Curry tarihe geçti: Warriors tarihinin en skorer oyuncusu

Golden State Warriors'un yıldız oyuncusu Steph Curry, dün gece attığı 53 sayıyla Warriors tarihinin en skorer oyuncusu olarak tarihe geçti.

Golden State Warriors'ın süperstarı Stephen Curry, Warriors'ın Denver Nuggets'ı 116-107 yendiği karşılaşmada 53 sayıyla Warriors tarihinin en skorer oyuncusu oldu. Curry'nin rekora ulaştığı sayı (17,818) dün geceki Denver Nuggets maçının ilk çeyreğinin sonlarına doğru geldi. İlk  çeyrekte 21 sayıyı bulmuş olan Curry, kariyerinde bir çeyrekte 21 sayı barajını da 29'uncu kez geçmiş oldu. 

Karşılaşmalarda 10/18 üçlük isabeti bulan, 6 ribaund alan ve 4 de asist yapan ve sezonda üçüncü kez 50 sayı barajını geçmiş olan Curry, Golden State formasıyla 17,818 sayıya bu şekilde ulaştı.

 

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN