Stephen Curry'den muhteşem performans

Yaşadığı sakatlığın ardından formuna kavuşmak için çalışmalarını sürdüren NBA ekiplerinden Golden State Warriors'un süper yıldızı Stephen Curry, antrenmanda üst üste 105 üçlük isabeti buldu. O anlar sosyal medyada binlerce etkileşim aldı.

4 aylık sakatlık sürecinin ardından parkeye geri dönen NBA ekiplerinden Golden State Warriors formasını terleten yıldız basketbolcu Stephen Curry, antrenmanda üst üste 105 adet üç sayılık isabet buldu. Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede binlerce etkileşim aldı. Hali hazırda NBA'de bir sezonda 402 üçlükle en çok üç sayılık basket isabeti bulma rekoronu elinde bulunduran Curry, 105 üçlük isabetinin ardından büyük sevinç yaşadı. Stephen Curry'nin bir önceki rekoru 77'ydi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir