Street Fighter V için yeni karakter: Necalli

Street Fighter V için yeni karakter: Necalli

Capcom, kıran kırana geçen EVO 2015 turnuvasında, önümüzdeki yıl çıkacak Street Fighter V için yeni bir karakteri tanıttı. İşte Necalli adlı yeni karakterin detayları.

Street Fighter serisinin beşinci oyunu, önümüzdeki yılın Mart ayında yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanacak. Unreal Engine 4 motoruyla çok daha doğal ve akıcı bir oynanış sunması beklenen Street Fighter V’i daha önceki dört ana oyundan ayıran en temel nokta ise hiç kuşkusuz dövüşçülerdeki değişimler olacak.

Yakın zamanda Ken’in tepeden tırnağa yenilenen kostümleri ve hareket kabiliyetlerini gün yüzüne çıkaran Capcom, önceki hafta düzenlenen EVO 2015 adlı büyük turnuvada da Necalli adını verdiği yepyeni karakteri tanıttı. Game of Thrones’taki Khal Dogo karakterini anımsatan Necalli’nin hareket setini aşağıdaki tanıtım videosundan görebilirsiniz.

Yapılan açıklamaya göre vahşi ve hayvansı bir dövüş stiliyle müsabakaya katılan Necalli, tüm vuruşlarını rakibe en fazla hasarı verecek şekilde gerçekleştiriyor ve bu nedenle hareketleri estetikten önce işlevselliğe önem veriyor. Capcom bu karakteri özellikle çok fazla teknik içermeyen, vurduğunu deviren bir dövüşçü arayanlara öneriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN