Sunucu Seda Akgül, canlı yayında hastaneden kaçtığını açıkladı

Sunucu Seda Akgül, canlı yayında hastaneden kaçtığını açıkladı

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seda Akgül, canlı yayında eklem ve baş ağrısı nedeniyle geceyi hastanede geçirdiğini ancak sabah hastaneden kaçtığını açıkladı. Akgül, kolunda unuttuğu katateri de gösterdi.

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seda Akgül, sosyal medya hesabından hasta yatağında ağzında maskeyle bir fotoğraf paylaşarak sevenlerini korkuttu. Sunucunun maskeli hali ise akıllara 'Koronavirüse mi yakalandı?' iddiasını getirdi.

"KORONA DEĞİLİM"

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından bugün fotoğrafını paylaşan sunucu "Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu'na çok teşekkür ederim. Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz" dedi.

"GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİM SABAH DA KAÇTIM"

Bugün Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında açıklama yapan Akgül, "Dün sopayla dövülmüş gibi hissediyordum ve hastaneye gittim. Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluydum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var. Huzurlu, temiz bir gece geçirdim. Serumu yeyince kendime geldim, şu an bomba gibiyim" ifadelerini kullandı.

Seda Akgül'ün kolunda unuttuğu iğne ise partneri Bircan Bali'nin ağzını açık bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN