Süper Lig puan durumu 4 Temmuz: Başakşehir, Trabzonspor Galatasaray ve Beşiktaş’ın kaç puanı var?

Süper Lig puan durumu 4 Temmuz: Başakşehir, Trabzonspor Galatasaray ve Beşiktaş’ın kaç puanı var?

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftası, cuma günü oynanan Denizlispor Gaziantep maçı ile başladı. Haftanın en kritik maçı ise Galatasaray ile Trabzonspor arasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. Peki Süper Lig puan durumuna göre Başakşehir, Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kaç puanı var? Ligde şampiyonluk yarışında son haftalara giriliyor…

30. haftaya girilirken Medipol Başakşehir liderliğini sürdürüyor. Son haftalarda kaybettiği puanlar yüzünden birinciliği Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor ise bu hafta zorlu Galatasaray deplasmanına konuk oluyor. Son haftalarda aldığı puanlarla zirve yarışından kopmayan Beşiktaş, bu haftayı 3 puanla kapatıp, Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Böyle olursa da 4'ncülüğe yükselecek. Süper Lig puan durumunda bu hafta işler kızışabilir…

SÜPER LİG PUAN DURUMU 4 TEMMUZ

Spor Toto Süper Lig'de oynanan 29 haftada lider Medipol Başakşehir, 60 puanda zirvede yer alırken, en yakın takipçisi Trabzonspor ise 58 puanda ikinci sırada yer alıyor. 53 puana sahip olan Sivasspor 3'ncü, 52 puandaki Galatasaray 4'ncü, 50 puandaki Beşiktaş ise 5'nci sırada.

Avrupa kupalarına gitmek için yarışan Fenerbahçe ise 46 puanda ve 6'ncı sırada. 45 puandaki Aytemiz Alanyaspor ise 7'nci sırada yer alırken, 38 puanlı Göztepe 8'nci sırada bulunuyor. 30. haftanın açılış maçında Denizli'de Yukatel Denizlispor karşısında 1-0 galip gelen Gaziantep ise puanını 38'e çıkarırken, 9'ncu sıraya yerleşti.

10’ncu sıradaki Antalyaspor 37, 11’nci sıradaki Kasımpaşa 35, 12’nci sıradaki Denizlispor 32, 13’ncü sıradaki Gençlerbirliği 31, 14’ncü Çaykur Rizespor 29 ve 15’nci Yeni Malatya'nın ise 28 puanı bulunuyor. Düşme potasında yer alan Kayserispor'un puanı 28 iken, 27 puandaki Konyaspor ise 17'nci sırada.

Süper Lig puan durumuna göre 18 ve son sırada olan Ankaragücü'nün ise puanı 25…

SÜPER LİG FİKSTÜR

30. haftanın açılış maçı, Yukatel Denizlispor ile Gaziantep arasında oynandı. Güney doğu ekibi, deplasmanda Denizlispor'u 1-0 geçerken, haftayı 3 puanla kapatmasını bildi.

Cumartesi günü Ankaragücü - Aytemiz Alanyaspor, Yeni Malatya - Gençlerbirliği, Antalyaspor - Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe - Göztepe maçları oynanacak.

Pazar günü ise Kasımpaşa ile Sivasspor, Galatasaray ile Trabzonspor ve Konyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek.

Son olarak Kayserispor ile Beşiktaş arasında pazartesi günü oynanacak mücadele ile 30. hafta tamamlanacak.

Haberimizde, Spor Toto Süper Lig’in 4 Temmuz’daki puan durumu ve fikstürünü anlattık…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN