Süper Lig'in Pro-Lisansı olmayan teknik adamları

Süper Lig'in Pro-Lisansı olmayan teknik adamları

Süper Lig'in Pro-Lisansı olmayan teknik direktörler listesinde Fenerbahçeli Emre Belözoğlu dahil olmak üzere 6 teknik adam yer alıyor.

Avrupa Futbolunun resmi yönetim organı olan UEFA'nın antrenörlük lisansı olan UEFA Pro-Lisansı olmayan 6 teknik direktör yer alıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı son açıklamada, UEFA Pro Lisans Kursu'nun üye federasyonlar tarafından iki yılda bir açılabileceğini ve katılımcı sayısının 20'yi geçemeyeceğini bildirmişti.

 

tf.jpg

 

İŞTE O TEKNİK DİREKTÖRLER

FENERBAHÇE: EMRE BELÖZOĞLU 

AYTEMİZ ALANYASPOR: ÇAĞDAŞ ATAN 

ATAKAŞ HATAYSPOR: ÖMER ERDOĞAN

FATİH KARAGÜMRÜK: FRANCESCO FARIOLI 

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: İLHAN PALUT 

KASIMPAŞA: ŞENOL CAN 

PRO-LİSANS NEDİR?

UEFA Pro-Lisans, Avrupa futbolunun resmi yönetim organı olan UEFA'nın antrenörlük lisansıdır. Lisans, mevcut en yüksek antrenörlük sertifikasyonudur ve sırasıyla UEFA'nın 'B' ve 'A' lisanslarının elde edilmesi sonucunda kazanılır. Bir Avrupa ülkesinin lig sisteminin en üst düzeyinde bir futbol kulübünü 12 haftadan fazla yönetmek isteyen antrenörler için UEFA Pro Lisansı talep edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN