Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor ünlüler gönüllüler yarışmacıları belli oluyor

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor ünlüler gönüllüler yarışmacıları belli oluyor

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışması için geri sayım başladı. Yarışmacıların da birer birer belirlendiği TV8’in fenomen yarışması için heyecan dorukta. Peki Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar kimler? Tüm bilgiler karar.com’da…

Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun, MasterChef Yasin Obuz, Uğur Pektaş ve sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında boy gösterecek. Peki Survivor 2020 ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler, 16 Şubat Pazar günü izleyicisiyle buluşacak.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor 2020 kadrosunda bu yıl şu ana kadar oyuncu Ersin Korkut, şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun, Bursaspor ve Galatasaray forması giyen Sercan Yıldırım, Survivor eski şampiyonu Uğur Pektaş, MasterChef Türkiye'de yarışan Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven açıklanan isimler arasında yer alıyor.

20-02/04/yasin-obuz-1580818866.jpg

YASİN OBUZ KİMDİR?

Diyarbakırlı olan Yasin Obuz, Hacettepe Üniversitesi Spor Bölümü mezunudur. Ticaretle uğraşan Yasin Obuz, bir dönem Yemekteyiz yarışmasına da katılmıştı. Eğlenceli kişiliğiyle güldüren Yasin Obuz, MasterChef'in finaline haftalar kala yarışmaya veda etmişti.

20-02/04/son2015427175318_59.jpg

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Aslen Hakkârili olan Ersin Korkut, ünlü oyuncu, yazar, şair ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın akrabasıdır. BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı tiyatro oyunuyla milyonların sevgilisi olan Ersin Korkut, birçok sinema filminde boy göstermiştir.

20-02/04/arka-sokaklarin-eski-yildizi-ugur-pektasin-eski-halinden-eser-kalmadi-1577367059624.jpg

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Yakışıklı oyuncu, Survivor’ın ilk şampiyonudur. Survivor’ın ardından Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizide oynayan Uğur Pektaş, burada ününü yaydı. Kendisi gibi oyuncu olan ve aynı dizide rol alan Gamze Özçelik’le evlenen Uğur Pektaş, ardından Özçelik’le ayrıldı.

20-02/04/1084307.jpg

SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

5 Nisan 1990 doğumlu olan Sercan Yıldırım, futbola Bursaspor alt yapısında başladı. A Takıma kadar yükseldikten sonra Galatasaray'a transfer olan Sercan, Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Giresunspor ve Karagümrük'te oynadı.

20-02/04/2020_survivor_cemal_can_canseven_boyu_kilosu_kimdir_.jpg

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 1995’te İzmir'de doğdu. Aslen Rizeli olan Cemal, Yeditepe Üniversitesi’nde okudu. Danla Biliç’le birlikte videolar çeken Cemal, Danla’yla üniversite dönemlerinden tanışıyor. Cemal Can, sporcu geçmişinin yanı sıra DJ’lik de yapıyor.

20-02/04/tayfun-erdogn-577665.jpg

TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR?

1990 yılında doğan Tayfun Erdoğan, şarkıcı Emrah’ın oğludur. Annesinin adı da Ebru Çolak… İstanbul’da doğan Tayfun, bir dönem Bursa’da komilik yaptı. Ünlü sunucu Zahide Yetiş, yayın öncesi Tayfun’un evlenmek istediğini söyleyince, talipleri programa telefonla bağlantı kurarak gence evlilik teklifi etmişti. Tayfun da Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘’Evleneceksen Gel’’ programına katılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN