Survivor ünlüler gönüllüler oyuncuları kimdir? İşte hayat hikayeleri

Survivor ünlüler gönüllüler oyuncuları kimdir? İşte hayat hikayeleri

TV8 ekranlarında 9 Ocak itibarıyla başlayan Survivor 2021 ünlüler-gönüllüler takımında yarışan yarışmacıların hepsi de birbirinden atletik, hırslı ve özgüvenli. Şampiyonluk için yarışan Survivor yarışmacıları, iddialı olduklarını gösterdi.

Dominik’te yarışanlardan ünlülerde Cemal Hünal, Öykü Çelik, Hayrettin gibi isimler yer alırken, gönüllüler takımında ise İlayda Şeker, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Yunus Emre Karabacak gibi dikkat çeken isimler yer aldı.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

UĞURTAN DORA KİMDİR?

7 Kasım 1984’de İstanbul Şişli’de doğan Uğurtan Dora, 2000 yılında Saint Benoit Fransız lisesi ortaokul bölümünden mezun olduktan sonra 2004 yılında da Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdi. Ardından Dokuz Eylül İktisat Bölümünü kazanan Uğurtan Dora, jimnastik, sutopu, basketbol, kürek ve fitnessla uğraşıyor.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri.jpg

ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol oynayan Uğurtan Dora, Cezayir, Fas, İran ve Tunus’ta IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı. Yves Rocher’da 2013-2018 yıllarında yöneticilik yapan Uğurtan Dora, 2000’den beri 50’dan fazla reklamda oynadı.

SANCAKAY ILIM MORGÜL KİMDİR?


İzmir’de ve Rize’de büyüyen Sancakay Ilım Morgül, ritmik jimnastik ile spora başladı. Lise 3’e kadar İzmir’de okuyan ve futbol kariyerime futsal ile başlayan Sancakay Ilım Morgül, Lise 4’te Rize’nin Rizespor takımına transfer oldu. 

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-001.jpg

Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus dili edebiyatı bölümünü 2 sene okuyan Sancakay Ilım Morgül, İngilizce ve Rusça biliyor. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girerek kazanmasının ardından İstanbul’a taşınan Sancakay Ilım Morgül, lisans 4. sınıftayım. 2 sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynayan Sancakay Ilım Morgül, 5 senedir Hayal Kahvesi’nde vokal olarak sahneye çıkıyor. 

Sancakay Ilım Morgül, kendi bestelerini seslendirirken gitar da çalıyor.

EMİN GÜNENÇ KİMDİR?

23 Temmuz 1994 yılında İstanbul’da doğan Emin Günenç, aslen Tekirdağ Şarköylü. 8 yaşında futbola başlayan Emin Günenç, 18 yaşına kadar futbol oynadı, yaşadığı sakatlığın ardından bırakmak zorunda kaldı.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-002.jpg

Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümünde üniversite okuyan Emin Günenç, ardından oyunculuk eğitimi aldı. Emin Günenç, son olarak Kanal D’de Bir Annenin Günahı dizisinde rol aldı.

HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

1988’de İzmir doğan Hanzade Ofluoğlu, 17 yaşında Koç Üniversitesi’nde okumak için İstanbul’a taşındı. Mezun olmasının ardından 5 sene Acun Medya’da sunuculuk yapan Hanzade Ofluoğlu, 3 senedir takım sporu olarak flagfootball oynuyor.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-003.jpg

10 senedir evli olan Hanzade Ofluoğlu, spor yapmayı ve hayvanları çok seviyor.

YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR?

11 Şubat 1990’da Erzurum’da doğan Yunus Emre Karabacak, Bursa’da yaşıyor. 20 yıldır güreş yaptığını ifade eden Yunus Emre Karabacak, yıldızlar gençler Türkiye’de dereceler elde etti. Kırkpınar’da 3 kez dereceye giren Yunus Emre Karabacak, liseyi Atatürk Anadolu lisesi spor bölümünde bitirdi. 

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-004.jpg

Balıkesir üniversitesi BESYO antrenörlük bölümünden mezun olan Yunus Emre Karabacak, 2015 yılında üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu bulunuyor.

Yunus Emre Karabacak, Bursa Osmangazi spor kulübünde spor hayatını sürdürüyor.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-005.jpg

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

1994’te Nevşehir doğan İlayda Şeker, 18 yaşına kadar ailesiyle beraber Ürgüp’te yaşadı. Ardından Sakarya’ya üniversite okumak için giden İlayda Şeker, okulunu bitirmesinin ardından dedesinin yanına İstanbul’a yerleşti.

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?



26 Aralık 1994’te doğan Yiğit Poyraz, Bodrum’da büyüdü. 2009’da Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanan Yiğit Poyraz, 2015’te Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-006.jpg

1 yıl Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim gören Yiğit Poyraz, basketbol oynamasının yanında halalarıyla beraber Amerikan ve İtalyan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

SENA ÖZDEMİR KİMDİR?



2002’de İzmir’de doğan Sena Özdemir’in babası Balıkesirli, annemsi Bulgaristan göçmenidir. Atatürk Spor Lisesi’nde okuyan Sena Özdemir, 10 yaşından bu yana atletizmle uğraşıyor. 

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-007.jpg

100-200 metre branşında birçok Türkiye derecelerisi elde eden ve liselerarası dünya şampiyonası bayrak yarışında 3. olan Sena Özdemir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor kulübünde lisanslı olarak oynarken, Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği bölümünde okuyor.

AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

23 Mayıs 2000’de Düzce’de doğan Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde okuyor. Ortaokulda masa tenisi eğitimi alan Ayşe Yüksel, 7. Sınıfta haltere başladı ve genç kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu. 

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-008.jpg

1 sene halter yapmasının ardından bu sporu bırakarak voleybola başlayan Ayşe Yüksel, 6 sene mahalli ligde voleybol oynadı. Aynı anda voleybolun 2. yılında tenis antrenörlüğüne başlayan Ayşe Yüksel, lisede de basketbol okul takımında yer aldı. 

Ayşe Yüksel, üniversitede 1 sene futsal ve yüzme dersi görürken, şimdilerde tenis hocalığı yapıyor.

SULTAN REŞAT HACIAHMETOĞLU KİMDİR?

1990’da Trabzon'un Of ilçesinde doğan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 2014’te Ordu Üniversitesi'nden mezun oldu. Lise dönemlerinde vücut geliştirme ve karate sporlarıyla uğraşan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, lise devam edene dek karate ile ilgilendi.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-009.jpg


2016’da sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı olmayı başardı.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, ‘Yirmağa gideyrum’ videosuyla sosyal medyada fenomen oldu.

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

1998’de Bursa’da doğan Aleyna Kalaycıoğlu, Yalova’da büyüdü. Anne ve babası 10 yaşındayken ayrılan Aleyna Kalaycıoğlu, annesi ve kardeşiyle İstanbul’a taşındı. 

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-010.jpg

Dil eğitimi alarak sınavlara hazırlanan ve ABD’de uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu, 10 senedir voleybol oynarken, son 3 yıldır da beach volleyball okul takımında yer aldı. 

STEVEN SALAM KİMDİR?

Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011 yılında Türkiye’ye gelen Steven Salam, lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-011.jpg

2019 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun olan Steven Salam, şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadı.

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

MERYEM KASAP KİMDİR? (MİLLİ ATLET)

1 Mayıs 1992’de Trabzon’da doğan Meryem Kasap, ilkokul yıllarında tiyatroyla tanıştı.

Lisede 2 sene boyunca hentbol oynayan Meryem Kasap, atletizme yöneldikten sonra ilk etapta sırıkla yüksek atlamaya başladı, ardından 400 metre branşına geçiş yaptı.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-012.jpg

400 metrede 1 sene içerisinde ilk Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak millî takıma seçilen Meryem Kasap, Milletler Kupası, Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası ve Akdeniz Şampiyonası’nda  madalya aldı. 

HAYRETTİN KİMDİR? (OYUNCU)

1984 yılında İstanbul'da doğan Hayrettin, 2004’te Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünü bitirdi. Sosyal medyada çektiği videolarla adından söz ettiren Hayrettin TRT dizisi  'Kalk Gidelim’de oynadı.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-013.jpg

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR? (OYUNCU)

1987’de İstanbul'da doğan Öykü Çelik, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimini sürdürürken, geçirdiği trafik kazasının ardından okuldan ayrılmak durumunda kaldı.

Bugüne kadar birçok önemli projede oynayan Öykü Çelik, 2014 yılında evlendiği iş insanı Ahmet Murat Çakan’dan 15 ay sonra ayrıldı.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-021.jpg

Buz pateni, futbol, kayak, roller skate gibi spor dallarına merakı ve ilgisi olan Öykü Çelik, Diriliş Ertuğrul’da Sırma Hatun karakterini canlandırdı.



İSMAİL BALABAN KİMDİR? (BAŞPEHLİVAN)

İsmail Balaban, 3 Eylül 1987 yılında Antalya'da doğdu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Bölümü’nü bitiren İsmail Balaban, 2013’teki 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan oldu.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-014.jpg

656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Orhan Okulu'yu eleyerek, 2. defa Başpehlivan olan İsmail Balaban, 2013’te yapılan 652. Kırkpınar yağlı güreşlerinde de Ali Gürbüz'e finalde yenilmesine rağmen, doping testi pozitif çıkan Gürbüz’ün yerine altın kemerin sahibi oldu.

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR? (OYUNCU)

1981’de Ankara'da doğan Çağrı Atakan,‘Çukur’ dizisinde ‘Remzi’ karakterini canlandırdı. Çukur’da yaptığı çıkışın ardından geniş kitlelerce tanınan Çağrı Atakan, 2018 yılında ‘Şahin Tepesi’ dizisinde ‘Yılmaz’ karakterine hayat verdi.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-015.jpg

MELİS SEZER KİMDİR? (MİLLİ TENİSÇİ)

Melis Sezer, 2 Haziran 1993 yılında İzmir'de doğdu. Enka Spor Kulübü’nde oynayan Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılma hakkı elde etti.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-016.jpg


BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR? (OYUNCU)

5 Şubat 1997 yılında İstanbul’da doğan Batuhan Karacakaya, Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterini canlandırdı. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür'ün çocukluğunu oynayan Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul’da da oynadı.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-017.jpg

BARIŞ ÖZBEK KİMDİR? (FUTBOLCU)

14 Eylül 1986’da Almanya’nın Castrop-Rauxel kentinde doğan Barış Özbek, futbola BG Schwerin altyapısında başladı. 2003-2004 yıllarında Tus Hordel'de top koşturmasının ardından 2005’te Rot-Weiss Essen altyapısına geçen Barış Özbek, 2 yıl boyunca A takım forması giydi.

39 maçta 1 gol atan Barış Özbek, 2007-2008’de takım arkadaşı Serkan Çalık’la beraber Galatasaray'a transfer oldu. 2007-2008 sezonunda, Karl-Heinz Feldkamp’la tekrardan yapılanan sarı-kırmızılı takımın ilk transferlerinden olan Barış Özbek, orta sahanın ortasında, sağ kanatta ve bazen de sağ bekte oynadı.

Almanya Yerel Ligi ekiplerinden Rot-Weiss Essen'de oynayan, aynı anda Almanya 21 yaş altı millî futbol takımında da 16 kez forma şansı bulan Barış Özbek’in özellikleri Feldkamp'ın sisteminde kilit rol oynamasına neden oldu. 2011-12, 2012-2013 sezonunda Trabzonspor forması giyen Barış Özbek, Almanyada kendi kendine yaptığı antrenmanda sağ diz iç çapraz bağları kopunca 6 ay sahalardan uzak kaldı.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-018.jpg

Sakatlığının ardından Trabzonspor’da aradığı şansı bulamayan Barış Özbek, Union Berlin'e imza attı. 2015’te de Kayserispor’la anlaşan Barış Özbek, 1 sene sonra tekrardan Almanya'ya geri dönerek Duisburg'la anlaştı. En son 2019’da Karagümrük'e imza attıktan sonra 2020’de de ayrılan Barış Özbek, futbol kariyerini noktaladı.

Kariyeri boyunca 353 maça çıkan Barış Özbek, oynadığı takımlarında toplamda 20 gol 28 asist katkı verdi.

MERVE AYDIN KİMDİR? (MİLLİ BASKETBOLCU)

10 Mart 1994’te Mersin'de doğan Millî basketbolcu Merve Aydın, 1.74 boyunda ve oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısından yetişen Merve Aydın, en son İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres’te oynadı.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-019.jpg

2009-2011 yılları arasında Mersin Büyükşehir Belediyespor’da oynayan Merve Aydın, 2011-2012 yıllarında Türkiye İstanbul Üniversitesi, 2012-2014 yılları arasında Türkiye Mersin Büyükşehir Belediyespor, 2014-2015 yıllarında İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği, 2016’da Yakın Doğu Üniversitesi, 2016-2017’de Girne Üniversitesi, 2017-2019’da Hatay Büyükşehir Belediyespor’da 2019-2020 döneminde ise Fransız ekibi Nantes-Rezé Basket’te forma giydi.

Merve Aydın, son olarak İspanya’nın C.B Al-Qázeres takımına transfer oldu.

CEMAL HÜNAL KİMDİR? (OYUNCU)

2 Ekim 1976’da İstanbul'da doğan Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde 2 sene okumasının ardından yaşadığı disiplin sorunlarından dolayı ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini bitirmesinin arkasından, Londra'da tasarım okumaya karar veren ve belli bir süre burada yaşayan Cemal Hünal, oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşti.

survivor-unluler-gonulluler-oyunculari-kimdir-iste-hayat-hikayeleri-020.jpg

Cemal Hünal, Santa Monica College’de, Ucla Extension’da ve London Film School'da aldığı tiyatro ve sinema eğitiminin ardından ABD’de birçok kısa filmde oynadı. Çağan Irmak’ın yönettiği Issız Adam ve Ulak filmlerinde başrol oynayarak adını duyurmayı başaran Cemal Hünal, Paramparça, Adanalı ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN