Survivor finalinin yapılacağı İstanbul Galataport nerede? Acun Ilıcalı Galataport'a ortak mı?

Survivor finalinin yapılacağı İstanbul Galataport nerede? Acun Ilıcalı Galataport'a ortak mı?

TV8'in fenomen programı Survivor'ın final etabı, İstanbul'daki Galataport'ta yapılacak. Vatandaşlar, 'Galataport nerede ve nasıl gidilir?' sorusunun yanıtını internette araştırılırken, Acun Ilıcalı finale kalan iki yarışmacının mücadele edeceği Survivor finalinin Galataport'ta yapılacağını Dominik'ten yapılan canlı yayında açıklandı. Acun Ilıcalı'nın, TV8'den ortağı olan iş insanı Ferit Şahenk ile Galataport'ta da ortak olup olmadığı merak ediliyor. İşte detaylar...

'Survivor finali İstanbul'da nerede yapılacak?', 'Galataport nerede?', 'Acun Ilıcalı ile Ferit Şahenk Galataport'ta ortak mı?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Survivor 2020 finali Galataport'ta yapılacak. Galataport'un ortaklarından Ferit Şahenk ile medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor finalinin yapılacağı Galataport'ta ortak oldukları ileri sürülmüştü. Detaylar haberimizde...

2020 SURVİVOR FİNALİ NEREDE YAPILACAK?

Yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor'In final yarışmasının İstanbul Galataport'ta yapılacağını, dün akşam Dominik'ten canlı yayınlanan Survivor bölümünde açıkladı.

GALATAPORT NEREDE VE NASIL GİDİLİR?

Galataport veya 'Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi', Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer almaktadır.

GOOGLE HARİTALAR'DA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATAPORT KİMİN?

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Galataport projesinin en büyük ortağıdır. Ünlü iş insanı aynı zamanda 110 milyon dolar karşılığında TV8'in yüzde 30 hissesini satın alarak ortak olmuştu.

Acun Ilıcalı, 2013 yılında TV8'i 70 milyon dolara satın almıştı. Bir yıl sonra kanalın değerinin 400 milyon dolar olduğunu söylemişti.

ACUN ILICALI İLE FERİT ŞAHENK GALATAPORT'TA ORTAK MI?

TV8'in iki ortağının Survivor finalinin yapılacağı Galataport'ta da ortak olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili iki isimden de bugüne kadar bir açıklama yapılmadı.

SURVIVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

SURVIVOR FİNALİNDE KİMLER YARIŞACAK?

AYCAN YANAÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

ACUN ILICALI'NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR VE KAÇ KEZ EVLENDİ?

TV8 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN