Survivor’da ilk eleme adayı kim? İşte dokunulmazlık oyununun kazananı

Survivor’da ilk eleme adayı kim? İşte dokunulmazlık oyununun kazananı

TV8’in ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2021'in son bölümünde gönüllüler ve ünlüler takımı, özel olarak hazırlanan havuzlu bir parkurda dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Dokunulmazlık oyununun ardından ilk eleme adayı da belli oldu.

Avantaj oyunu, dokunulmazlık oyunu ve ilk eleme adayının belli olduğu Survivor’un son bölümünde kıyasıya mücadele yaşandı. Avantaj oyununu kazanan ünlüler, gönüllüler takımından yarışmak istedikleri oyuncuları seçti. Oyunun ardından dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Kaybeden takım arasında yapılan oylamayla birlikte Survivor’da ilk eleme adayı gönüllüler takımından oldu.

AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunundan önce takımlar, seçme avantajı için bayrak yarışı içerisine girdi. Bu oyunda takımlarda 3 kadın ve 3 erkek yarışmacı belirlendi.

survivorda-ilk-eleme-adayi-kim-iste-dokunulmazlik-oyununun-kazananiii.jpg

Dokunulmazlık oyunu seçme avantajını elde eden ünlüler, karşı takımdan kimlerle yarışmak istediklerini seçti. Zorlu geçen parkurda 5 erkek ve 5 kadın yarışmacı yarıştı.

survivorda-ilk-eleme-adayi-kim-iste-dokunulmazlik-oyununun-kazananii.jpg

 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor’da gönüllüler takımı yarışı kazanmak adına canla başla mücadele etti. Ancak Survivor 2021'de ilk dokunulmazlık oyununu 10-7'lik skorla ünlüler kazandı.

survivorda-ilk-eleme-adayi-kim-iste-dokunulmazlik-oyununun-kazananiiiii.jpg

SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM?

Survivor’da dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyi yapıldı. TV8’in patronu ve sunucusu Acun Ilıcalı, konseyde dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler için SMS oylamasını açtı. Yapılan oylamanın ardından takım arkadaşları tarafından Sena ve Dora’nın isimleri yazıldı. 6 oy alan Sena Survivor’da ilk eleme adayı olurken, Dora'ya 4 çıktı.

survivorda-ilk-eleme-adayi-kim-iste-dokunulmazlik-oyununun-kazananiiii.jpg

SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

2001’de İzmir’de doğan ancak Balıkesirli olan Sena Özdemir, 100-200 metre çeşitli Türkiye dereceleri ve liseler arası dünya şampiyonası bayrak yarışında dünya 3. bulunuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünde lisanslı olarak spor faaliyetlerini sürdüren Sena Özdemir,  Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıfta okuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN