'Susamam' videosunda yer alan rapçiler konuştu: Korkmuyoruz

'Susamam' videosunda yer alan rapçiler konuştu: Korkmuyoruz

‘#Susamam’ videosunda yer alan rapçilerden Samet Gönüllü, “Bir kıvılcımın alevlendiğini gördük." derken, Deniz Tekin ise, “Bu 30 saniyede anlatabileceğiniz bir konu değil” açıklamasında bulundu.

Ünlü rapçi Şanışer'in 17 şarkıcıya yer verdiği ‘#Susamam’ şarkısına çektiği 14 dakika 55 saniyelik videonun yankıları sürüyor. Şarkı dünya çapında da büyük ilgi çekerken, videoda yer alan rapçilerden Samet Gönüllü ve Deniz Tekin AFP haber ajansına konuştu.

'BİR KIVILCIM ALEVLENDİ'

Bunlardan biri olan Sokrat St nickli Samet Gönüllü, “Elbette tek bir şarkıyla tüm toplumu değiştirmek mümkün değil ama ne kadar fazla insanı kazanırsak o kadar iyi diye düşünüyorum. Bir kıvılcımın alevlendiğini gördük. Bu alevin büyüyüp büyümeyeceğini zaman gösterecek” ifadelerini kullandı.

‘KORKMUYORUZ’

Özellikle iktidar ve hükümete yakınlığıyla bilinen medya tarafından kendilerine yöneltilen eleştirilere de değinen Gönüllü, bunları ‘şaka gibi’ diye niteledi ve sonuçlarından korkmadıklarını vurguladı.

Gönüllü, “Bizi terör örgütleriyle aynı sınıfa koydular ve bir komplonun parçası gibi gösterdiler, bu tuhaf. Korkacak bir şey yok, tüm şarkıda tek bir mantıksız cümle yok” dedi.

 

’30 SANİYEDE ANLATILACAK BİR KONU DEĞİL’

Videodaki tek kadın olan ve kadın cinayetlerine değindiği bölümünde, şarkının piyasaya çıkmasından sadece birkaç gün öldürülen Emine Bulut’un seslerine de yer veren Deniz Tekin ise, “Kadınlar sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ikinci sınıf olarak görülüyor. Yeterince söylediğimizi düşünmüyorum çünkü bu 30 saniyede anlatabileceğiniz bir konu değil” diye konuştu.

6 Eylül’de YouTube’a yüklenen ‘Susamam’ videosu, toplumsal olaylara yönelik eleştirel içeriği nedeniyle internette milyonlarca kez izlenerek büyük ses getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN