Suudi Arabistan vatandaşları için umre ziyaretine geçici yasak

Suudi Arabistan vatandaşları için umre ziyaretine geçici yasak

Koronavirüs salgını nedeniyle Umre ziyaretini diğer ülke vatandaşlarına geçici olarak durduran Suudi Arabistan, kendi vatandaşları için de Umre ziyaretlerinin askıya alındığını duyurdu.

Reuters'ın Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı yetkilisine dayandırdığı habere göre, Suudi Arabistan vatandaşları için de Umre ziyaretleri askıya alındı.

Geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı "Sağlık otoritelerinin tavsiyesi ve virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla alınan koruyucu tedbirler kapsamında, Umre ya da Mescid-i Nebevi ziyareti için Suudi Arabistan'a girişlerin geçici olarak askıya alınmasına karar verilmiştir." açıklamasını yapmıştı.

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve hızlı bir şekilde diğer ülkelere de yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ölenlerin sayısı hızla artıyor. Can kaybı 3 bini geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN