Suudi Arabistan'da market arabalarına tüküren koronavirüslü şahıs idamla yargılanabilir

Suudi Arabistan'da market arabalarına tüküren koronavirüslü şahıs idamla yargılanabilir

Suudi Arabistan'da alışveriş arabasına ve market kapısına tüküren kişide koronavirüs tespit edildi. Suudi yetkililer şahsın idam cezası ile yargılanabileceğini söyledi.

Suudi Arabistan'da yabancı uyruklu bir kişi, gittiği markette alışveriş arabası ve market kapısına tükürdüğü için tutuklandı. Tutuklandıktan sonra yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan adam, başkalarının hayatını tehlikeye attığı gerekçesi ile idam cezası alabilir.

Suudi yetkililer, adamın ziyaret ettiği markete giden herkesi en kısa süre içinde test yapmalarını istedi. Güvenlik kamerası görüntülerine bakan polis aynı adamın başka yerlere gidip gitmediğini araştırıyor.

İDAM CEZASI ALABİLİR

Adamın yargılamasını yapan savcılık yetkilileri, adamın koronavirüs belirtileri olduğunu bildiği halde bu şekilde davranarak başkalarının hayatını tehlikeye attığını, ağır bir şekilde cezalandırılacağını hatta cezanın idam olabileceğini söyledi.

Suudi Arabistan'da, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle şu ana kadar 3 kişi hayatını kaybetti. Ülkedeki vaka sayısı ise 1012'ye yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN