Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli patlama

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli patlama

Son dakika haberi... Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli patlama sesi duyuldu. Arap basını hava savuma sisteminin Riyad'ı hedefleyen bir füzeyi havada vurduğunu iddia etti.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da şiddetli bir patlama meydana geldi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da duyulan şiddetli patlama sesi, şehirde yaşayanları tedirgin etti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, patlama sonucu evlerinin sallandığını ileri sürdü.

Paylaşımların ardından hükümet yetilileri henüz herhangi bir açıklama yapmazken, Al Arabiya Genel Yayın Yönetmeni Muhammed Halid Elyahya, ülkenin hava savunma sistemlerinin Riyad'ı hedef alan bir füzeyi durdurduğunu iddia etti. Riyad havalimanında ise ikinci bir emre kadar uçuşlar askıya alındı.

DIŞİŞLERİ: SALDIRILARI ŞİDDETLE KINIYORUZ 

Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a yönelik gerçekleştirilen 2 füze saldırısını kınadı. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ın son 3 gün içerisinde 2'nci kez füze saldırılarına hedef olduğunun öğrenildiği belirtilerek, "Sivil yerleşim birimlerini hedef aldığı ve Suudi hava savunma sistemleri tarafından etkisiz hale getirildiği anlaşılan söz konusu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Kardeş Suudi Arabistan halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN