Suudi Arabistanlı general Erdoğan'ın koronavirüsü Suudi Arabistan'a yaymak istediğini söyledi

Suudi Arabistanlı general Erdoğan'ın koronavirüsü Suudi Arabistan'a yaymak istediğini söyledi

Suudi Arabistanlı tümgeneral Zayed Al-Omari, Türkiye'de koronavirüs olmasına rağmen saklandığını iddia etti. Omari, Erdoğan'ın virüsü Suudi Arabistan'a yaymak istediğini için bunu yaptığını söyledi.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüs hakkında, Suudi Arabistanlı tümgeneral Zayed Al-Omari ülkenin Channel 24 kanalına yaptığı tespitleriyle alay konusu oldu. General, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüsü Suudi Arabistan'a yaymaya çalıştığını iddia etti. Generalin bu tuhaf iddiası sosyal medyada alay konusu oldu.

Channel 24 analisti Tümgeneral Zayed Al-Omari, katıldığı televizyon programında, "Bence Erdoğan'ın yapmaya çalıştığı şey, Arap turistlere virüsü bulaştırmak ve bu virüsün Arap ülkelerine ve Suudi Arabistan'a ulaşmasını sağlamak" şeklinde tuhaf bir tespitte bulundu.

SOSYAL MEDYADA ALAY EDİLDİ

Generalin bu tuhaf açıklamaları, sosyal medyada alay konusu oldu. Kullanıcılar generalin bu tespitini "saçmalık" ve "komik" olarak nitelendirdi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla programdan bir kesit paylaşan al-Omari, "Türkiye'de koronavirüsü salgını olduğu halde açıklanmıyor, gizleniyor. Bunun amacı virüsü, özellikle Suudi Arabistan'a gelecek olan Araplara bulaştırmak. Tüm Suudi vatandaşlarına buradan, Türkiye'ye seyahat etmemelerini salık veriyorum. Türkiye, bizim düşmanımızdır. Hatta bunu Türk içişleri bakanı bile söyledi" ifadeleri kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN