Taksim Meydanı’nda bayılma numarası yapan genç gözaltına alındı

Taksim Meydanı’nda simit satan bir genç, bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalıştı. Şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Taksim Meydanı’nda simit satan bir genç, bayılma numarası yapıp kendini acındırmaya çalışarak insanlardan para almak istedi. Duygu sömürüsü yapan gencin simitleri yere dağılırken, ağzından akan kırmızı renkteki sıvıyı fark eden vatandaşlar paniğe kapıldı.


Sıvıyı kan gibi gösteren genç, bu şekilde insanları hasta olduğuna inandırmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar ise gence yardım etmek için yere saçılan simitlerini topladı. Durumdan şüphelenen polis ekipleri, bayılma numarası yapıp insanlardan para almaya çalışan gence cezai işlem uyguladı. Gencin bayılma numarası yaptığı anlar kameraya yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir