Tarihi Venedik Karnavalı'na koronavirüs engeli

Tarihi Venedik Karnavalı'na koronavirüs engeli

İtalya'da koronavirüs nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Ülkede yaklaşık 50 kişinin de aynı hastalıktan hastanelere yatırıldığı bildiriliyor. Yetkililer ülkenin kuzeyindeki 10 kasabaya giriş ve çıkışları yasaklarken, dünyaca ünlü geleneksel Venedik Karnavalı'nın da askıya alınabileceği gelen haberler arasında.

Avrupa'nın en önemli turistik merkezlerinden İtalya'da 75 yaşındaki emekli bir duvar ustasının koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Daha önce de 78 yaşında bir adamın koronavirüsten öldüğü ifade edilmişti.

HÜKÜMET ACİL OLARAK TOPLANDI

Veneto'da 11, Lombardy bölgesinde ise 39 olmak üzere toplamda 50 kişinin enfekte olduğu doğrulanırken, hükümetin salgınla ilgili acil olarak toplandığı belirtildi.

VENEDİK KARNAVALI'NIN İPTALİ GÜNDEMDE

Reuters'ta yer alan habere göre, İtalya genelinde 58 vakanın görüldüğü öne sürüldü ve salgının Milano şehrine kadar ilerlediği ifade edildi. Unitcredit ve Ray-Ban gibi dünyaca ünlü İtalyan firmaların çalışanlarına uyarı mesajı yolladığı belirtilirken tarihi Venedik şehrindeki geleneksel karnavalın da ertelenmesi gündemde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN