Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama sayfası

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları sorgulama sayfası

Tarım ve Orman Bakanlığı memur alımı kura sonuçları belli oldu mu, nasıl öğrenilir, merak konusu oldu. 826 sözleşmeli personelin Bakanlık bünyesinde istihdam edilmesi için yayımlanan iş ilanına başvuru işlemleri tamamlandı. Bugün düzenlenen kura ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nda görev alacak yeni memurlar isimleri tarimorman.gov.tr adresinden duyurulacak. İşte, kura sonuçları sorgulama ekranı...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin taşra teşkilatında görev yapmak üzere işe alınacak 826 tarım işçisinin belirlenmesi için kura çekimi gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre, başvurular sadece İŞKUR üzerinden alınarak tamamlandı. Şartları sağlayan on binlerce başvuru içerisinde kura çekiminde adı çıkan adaylar, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde görevlendirilecek.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere İŞ-KUR kanalıyla ilana çıkılan 826 daimi İşçi alımı için Noter tarafından kura çekim işlemi 16.01.2021 tarihinde 10.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Adayların kura sonucuna yönelik işlemleri ise 17.01.20201 tarihinde tamamlandı.

Bu kapsamda taşra teşkilatına, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında işçi olarak yerleşenlerin göreve başlama taleplerini içeren başvuruları, başvuruda bulundukları kuruluş müdürlükleri tarafından alınacak olup, göreve başlama işlemleri aşağıda belirtilen şekilde yapılacak.

Asil adayların;

* Kimlik Kartı (Nüfus Cüzdanı) örneği.
* İkametgah belgesi. (e-Devlet çıktısı geçerlidir).
* Adli Sicil Durum Belgesi. (e-Devlet çıktısı geçerlidir)
* Askerlik Durum Belgesi. (Askerlik Şubesi onaylı veya e-Devlet çıktısı geçerlidir)
* Başvurmuş olduğu açık iş pozisyonunu için gerekli olan öğrenim belgesi
* Özel şartlarda belirtilen diğer sertifikalar.
* Çalışmaya engel bir sağlık halinin olmadığına dair sağlık raporu.

ile birlikte;

En geç 22.01.2021 tarihi mesai saati sonuna kadar başvuruda bulunduğu işyerine müracaat ederek, belgelerin teslim edilmesi gerekiyor. Belge teslimi şahsen yapılacak olup posta, kargo, kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Teslim alınan belgeler işyerleri tarafından Personel Genel Müdürlüğüne iletilecek olup, Personel Genel Müdürlüğü nezdinde oluşturulan Kura ve İnceleme Komisyonu tarafından incelendikten sonra atama işlemleri gerçekleştirilecek. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacak. Asil adaylardan başvurmayanlar ile başvuruda bulunduğu pozisyonda aranan şartları taşımadığı sebebi ile ataması yapılmayanların yerlerine sırasıyla yedek adaylardan atama yapılacak. Yedek adaylar için yapılacak duyuru internet sayfasımızdan ayrıca ilan edilecek.

İlan, kura neticesinde yerleşmeye hak kazananlar için tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacak.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NASIL ÖĞRENİLİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı memur personel alımı kura çekimi, 16 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 10.00'da Bakanlığın Ankara'daki Atatürk Konferans Salonu'nda yapıldı. Canlı yayınlanmayan kura sonuçları tarimorman.gov.tr web sitesinde ilan edildi.

Kura sonuçları internet sitesinden RAR dosyası olarak indirilebiliyor. Kurada seçilen asil ve yedek isimlerin yer aldığı Excel formatlı dosyaları bilgisayarda görüntülemek için RAR dosyasına sağ tıklayarak, "Klasöre Çıkart" seçeneğini seçmek gerekiyor. Mobil cihazlarda RAR dosyasını açmak için Apple Store ya da Google Play Store'dan ayrı bir program indirmek gerekebilir.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

2021-01-18-121938.jpg

2021-01-18-122005.jpg

2021-01-18-122029.jpg

2021-01-18-122057.jpg

2021-01-18-122116.jpg

2021-01-18-122143.jpg

2021-01-18-122203.jpg

2021-01-18-122229.jpg

 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILDI?

Tarım Orman Bakanlığı personel alımında adaylar aşağıdaki kadrolarda istihdam edilecek:

* Elektrikçi (Genel)
* Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni/Endüstriyel Elektronik Teknisyeni
* Kamyon Şoförü
* Kimya Laboratuvarı Görevlisi
* İnşaat Teknolojisi Teknisyeni
* İş Makineleri Operatörü
* Laborant (Gıda)
* İş Makineleri Operatörü
* Aşçı
* Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt)
* Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik)
* Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı
* Gemici
* Marangoz
* Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni  
* Güvenlik Görevlisi (Silahlı)
* Laboratuvar Temizlik İşçisi
* Temizlik Görevlisi
* Sıhhi Tesisatçı
* Otomotiv Elektrikçisi
* Tornacı (Torna Tezgahı İşçisi)
* Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (83)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
83 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN