TDV kursları da uzaktan eğitimle verilecek

TDV kursları da uzaktan eğitimle verilecek

Türkiye Diyanet Vakfı kursları da uzaktan eğitimle verilecek

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, kurs programlarını uzaktan eğitim metoduyla sürdürecek.

TDV'den yapılan yazılı açıklamada, vakfın yurtlarında kalan Türk öğrencilerin yanı sıra 111 ülkeden gelen uluslararası öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurs programları düzenlendiği belirtildi.

KURSLAR İÇİN UZAKTAN EĞİTİM KARARI

Koronavirüs nedeniyle bu kursların uzaktan eğitim kapsamında sürdürüldüğü ifade edilen açıklamada, öğrencilerin yurtları veya evlerinden mobil cihaz ya da bilgisayarları aracılığıyla kurslara katılabildiği kaydedildi.

DERS KAYNAKLARI ÖĞRENCİLERE VERİLDİ

Öğrencilerin Arapça ve İslami ilimler alanındaki canlı derslere katılabildiği ve eğitimcilere soru yöneltebildiği belirtilen açıklamada, kaydedilen derslerin istenilen zamanda tekrar dinlenebildiği vurgulandı.

Açıklamada, kurslarda ders kaynaklarının eğitimciler tarafından öğrencilere aktarıldığı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN