Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden parklar, yeşil alanlar, meydanlar ve sahillerde bakım çalışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden parklar, yeşil alanlar, meydanlar ve sahillerde bakım çalışması

Kent estetiğine büyük önem veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, parklar, yeşil alanlar, meydanlar ve sahillerde bakım, onarım, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Tekirdağ'da 11 ilçede eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarla çiçek, fidan ve ağaçların bakımı yapılıyor, büyüyen çimler biçiliyor, hasar gören kent mobilyaları tamir ediliyor ve bozulan kaldırımlar onarılıyor. Öte yandan inanç ve geleneğimizde yüksek manevi değeri olan şehitlikler ve mezarlıklar, yabani otlardan arındırılıyor. Ayrıca halk sağlığını korumak adına bu alanlarda periyodik olarak dezenfeksiyon uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Şehrin görünümünü güzelleştirmek ve halkın nefes aldığı alanları sorunsuz bir hale getirmek için yoğun mesai harcadıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığımız bünyesinde il genelinde yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Bir yandan kent estetiğini yaşatırken bir yandan da halk sağlığını korumaya yönelik faaliyetler yürütüyoruz. Daha güzel bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN