Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Şarköy’de 17.500 metrekarelik yol yapım çalışması tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Şarköy’de 17.500 metrekarelik yol yapım çalışması tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2020 Faaliyet Programı kapsamında hayata geçirdiği yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şarköy ilçesinde 17.500 metrekare uzunluğundaki sathi kaplama yol yapım çalışması tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Şarköy ilçesi Bulgurlu Mahallesi ile Palamut Mahallesi arası bağlantı yolunda başlatılan 17.500 metrekare uzunluğa sahip sathi kaplama yol yapım çalışması tamamlandı.

Yol çalışmalarının il genelinde devam ettiğinin altını çizen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak en fazla önem verdiğimiz konulardan biri de il genelinde gerçekleştirdiğimiz yol yapım ve onarım çalışmaları. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz Şarköy ilçemizdeki Bulgurlu ve Palamut Mahalleri arası bağlantı yolunu tamamlamış bulunuyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN