Tekirdağ Büyükşehir'den yol bakım ve onarım çalışması

Tekirdağ Büyükşehir'den yol bakım ve onarım çalışması

İl genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi Barbaros Caddesi’nde başlattığı sıcak asfalt olarak da bilinen bitümlü sıcak karışım (BSK) çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince titizlikle yürütülen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında bahse konu Barbaros Caddesi’nde 200 ton BSK serimi gerçekleştirildi. 2020 faaliyet programı kapsamında yol yapım çalışmalarında büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2021 yılında da belli bir program çerçevesinde ve vatandaşların ihtiyaçlarına göre yol yapım çalışmalarına devam edecek.

'ÇALIŞMALARIMIZI HASSASİYETLE SÜRDÜRDÜK'

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “2020 yılında pandemi sürecinin olumsuz etkilerine rağmen çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürdük. Bir yandan asli görevlerimizi yerine getirirken, diğer yandan da sosyal belediyecilik kapsamında halkımızın yanında olduk. Yeni yılda da hizmetlerimizi aksatmadan sürdüreceğiz. Bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığımız yolun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN