(Özel) Ters şeritteki maganda korku dolu anlar yaşattı

(Özel) Ters şeritteki maganda korku dolu anlar yaşattı

Tekirdağ-İstanbul yolunda ters şeritte ilerleyen otomobil sürücüsünün kural tanımaz tavırları karşından gelen sürücülere korku dolu anlar yaşattı

Olay geçtiğimiz gün saat 21.20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tekirdağ - İstanbul yolu Marmaraereğilisi ilçesi mevkisinde ters yöne giren bir otomobil, karşıdan gelen diğer sürücülere korku dolu anlar yaşattı. Bölünmüş yolda karşılarında ters yöne girip kural ihlali yapan bir otomobilin olduğunu gören diğer sürücüler ise hemen kornaya basarak, herhangi bir kazanın yaşanmaması için otomobile yol vermeye çalıştı.Hiçbir uyarıya aldırış etmediKural tanımaz sürücünün bu anları başka bir araçta bulunan vatandaşlara tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Kilometrelerce sürücülere korku dolu anlar yaşatan maganda, yapılan hiçbir uyarıya da aldırış etmeden yoluna devam etti. Kilometrelerce ters yönde devam eden otomobilin akıbeti bilinmezken, diğer sürücüler yolda kural tanımazlık yapıp, korku dolu anlar yaşatan otomobil sürücüsünün bulunup cezalandırılmasını istedi.

TEKİRDAĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN