CHP Tekirdağ İl Başkanı ve yöneticilerinden Başkan Yüksel’e tebrik ziyareti

CHP Tekirdağ İl Başkanı ve yöneticilerinden Başkan Yüksel’e tebrik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve il yönetimi, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret ederek yeniden görevine seçilmesinden dolayı tebrik etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Ergene’de tekrar Belediye Başkanlığı görevine seçilen Rasim Yüksel’i Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve il yönetimi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İl Başkanı ve il yönetimi Yüksel’i tebrik ederek yeni dönemindeki çalışmalarında başarılar diledi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, kendisine yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Ergene’de halkımız hizmete oy verdi, emeğe oy verdi. Ergene Belediyesi kurucu başkanı olarak ilk dönemimizde nasıl çalıştıysak yeni dönemimizde daha fazla çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel ziyaretinizden dolayı CHP İl Başkanıma ve değerli il yönetimine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

TEKİRDAĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN