Göçmen kaçakçıları tutuklandı

Göçmen kaçakçıları tutuklandı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yasa dışı yollarla yurda girdikleri belirlenen 69 düzensiz göçmeni Avrupa’ya kaçırmak isteyen 4 şüpheli, çıkarıldıkları Muratlı Adliyesi’nde tutuklandı

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Muratlı’nın Ballıhoca Mahallesi’nde meydana geldi. Türkiye sınırını yasa dışı olarak geçerek Avrupa ülkelerine gitmek isteyen 69 mülteciyi kamyon ile taşıyan M.D. ve yanındaki B.D. ile onlara öncülük yapan araçtaki C.B. ile yanındaki S.B., beraberindeki mültecilerle birlikte jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.30 Pakistan, 28 Afganistan, 6 Nepal, 4 Bangladeş ve 1 Hindistan uyruklu olmak üzere toplam 69 mülteci jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi’ne teslim edilirken, 4 şüpheli ise adliyeye çıkarıldı.4 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece ‘göçmen kaçakçılığı’ yaptıkları gerekçesiyle tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi.Öte yandan, şüphelilerden S.B.’nin daha önce göçmen kaçakçılığı suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ve 16 bin 600 TL adli para cezası aldığı da ortaya çıktı.

TEKİRDAĞ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN