Kazazede kamyon şoförü yardım bekliyor

Kazazede kamyon şoförü yardım bekliyor

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde frenin patlaması sonucu bir evin bahçesine devrilen kamyonun şoförü Mehmet Akbulut, zararı karşılayacak maddi durumunun olmadığını ifade ederek, yetkililerden yardım istiyor

İzmir’den Edirne’ye yola çıkan şoför Mehmet Akbulut, akşam namazını kılmak ve ihtiyaç gidermek için inşaat malzemesi yüklü kamyonunu mola verdiği Malkara ilçesinde park etti. Perşembe akşamı Camiatik Mahallesi Çınar Sokak’ta meydana gelen olayda, araçtan inen Akbulut’un hemen arkasından freni patlayan kamyon, yokuş aşağı hareket ederek önüne gelen araçlara çarpıp, bir evin bahçesine devrildi.Kazada şans eseri yaralanan olmazken büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.Olayın ardından zorda kaldığını ifade eden kamyon şoförü Mehmet Akbulut, “Talihsiz bir kaza yaşadık. Aracım, çarptığı otomobillerin yanı sıra eve de hasar verdi. Kazanın maddi boyutu büyük. Ödeyecek maddi imkanım yok. Zor durumdayım, yetkililerin yardımına ihtiyacım var” diye konuştu.

TEKİRDAĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN