Korkarak evden çıkan vatandaşın çağrısı sonuç buldu

Korkarak evden çıkan vatandaşın çağrısı sonuç buldu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir vatandaşın komşusunun köpeğinin kendisine sürekli saldırmasından dolayı belediyeye yaptığı çağrı sonuç buldu

Camiatik Mahallesi Fakı Sokak’ta oturan emekli Kadir Gezek, yaklaşık 2 ay önce tansiyon hastası olduğunu ifade ederek, komşusunun köpeğinin sürekli kendisine saldırmasından bir hayli rahatsız olduğunu dile getirdi. Gezek, köpeğe çözüm bulunması için belediyeye birkaç kez dilekçe verdiğini ifade etti. Bunun üzerine belediye tarafından köpeğe ilaç tedavisi yapıldı. İlaç tedavisi üzerine köpek sakinleşirken, Gezek de rahat bir nefes almış oldu.Köpeğin artık kendisine saldırmadığını ifade eden Kadir Gezek, "Bana saldıran köpek şu an çok sakin. Yanından geçerken kuyruk sallıyor. Rahatsızlığıma çare bulan belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

TEKİRDAĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN