Tekirdağ’da 254 polisle denetim

Tekirdağ’da 254 polisle denetim

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünce "Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" kapsamında 65 ekip 254 polisle denetim gerçekleştirildi

Denetimlerde 8 şahıs yakalandı.Geleceğin teminatı çocukları ve gençleri her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması ve güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması adına Tekirdağ genelinde eş zamanlı olarak “Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” gerçekleştirildi.Risk analizine göre belirlenen okul çevreleri, okul çevrelerindeki parklar, bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, okul servis araçları, içkili yerler, bahis oynatılan işletmeler, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlerde denetimler yapıldı. İl merkezi ve ilçelerde eş zamanlı olarak 65 ekip 254 personelle yapılan denetimlerde, 146 okul çevresi kontrol edilerek, 203 işletme denetlendi. Denetimde 6 iş yerine idari işlem uygulandı.Yapılan çalışmaların devamında 936 kişinin GBT sorgulaması yapılarak, çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalandı. Ayrıca 164 okul servis aracı da denetime tabi tutuldu.Çocukların ve gençlerin güvenliğinin sağlanması adına yapılan uygulamaların aralıksız devam edeceği vurgulandı.

TEKİRDAĞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN