Tekirdağ'da 41 zabıta karantina altına alındı

Tekirdağ'da 41 zabıta karantina altına alındı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir zabıtanın koronavirüs (corona virüs) testinin pozitifi çıkması üzerine bu kişiyle temaslı 41 zabıta da karantina altına alındı.

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Zabıta Müdürlüğü'nde Kovid-19 testi pozitif çıkan bir personelin tedavi altına alındığını belirtti.

Bu kişiyle temaslı 41 zabıta personelinin tedbirli amaçlı 14 gün boyunca evlerinde karantinada kalacağını bildiren Yüksel, şunları kaydetti:

"EN UFAK BİR GEVŞEME GÖRMEMELİYİZ"

"Çalışma arkadaşlarımızda şimdilik bir sorun yok ama yarın neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle temizlik, maske ve mesafeye çok dikkat etmeliyiz. Özellikle 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızdan istirham ediyorum.

Mecbur kalmadıkça evlerinden dışarı çıkmamaya özen göstersinler. Tekirdağ ve Süleymanpaşa bugüne kadar salgına karşı çok başarılı bir sınav verdi. Yine de bu durum yarın ne olacağının göstergesi değil. Bu yüzden en ufak bir gevşeme göstermemeliyiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN