Tekirdağ'dan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’ne destek

Tekirdağ'dan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’ne destek

Sporun ve sporcunun dostu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, amatör ligde faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’ne 100 bin TL nakdi yardımda bulundu.

Söz konusu nakdi destek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile alınan karara istinaden, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 14 (b) maddesi ve 5216 Sayılı Kanunun 7 (m) maddesi gereği Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’ne verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Beytullah Coşkun’a 100 bin TL’lik nakdi yardım çekini takdim etti. 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Beytullah Coşkun, yapılan yardım nedeniyle Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür ettiler. 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: 'SPOR KULÜPLERİ BULUNDUKLARI KENTLERİN BİRER MARKALARIDIR'

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, imkânlar doğrultusunda spora ve sporculara destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini belirterek, "Spor kulüpleri, bulundukları kentlerin markalarıdır. Kentimizin marka değerini yükseltmek adına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle aldığımız karara istinaden futbol haricindeki amatör liglerde faaliyet gösteren kulüplerden biri olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’ne maddi destekte bulunduk. Nakdi desteğimiz bu kulübümüzün ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayacaktır. Kararın alınmasında emeği geçen değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyor, kulübümüze en içten duygularımla başarılar diliyorum" dedi.  

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN