Teknofest Drone şampiyonası Başvuruları Başladı!

Teknofest Drone şampiyonası Başvuruları Başladı!

Teknoloji severleri buluşturan TEKNOFEST2021 yarışması Türkiye Drone Şampiyonası için son başvuru tarihlerini açıklandı. Başvurular 23 Nisan'a kadar sürecek.

İlki 2018'de gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) teknoloji yarışmaları kapsamında en hızlı drone pilotlarının kıyasıya mücadelesine sahne olacak Türkiye Drone Şampiyonasına hazırlanıyor. TEKNOFEST2021 4 milyon TL'den fazla ödüle sahne olacak, 5 milyon TL'den fazla ise malzeme desteği sunacak. Yarışmacılar Türkiye Drone Şampiyonası için 23 Nisan'a kadar başvuru yapabilecek. 

Türkiye Drone Şampiyonası bu yıl 2 Online Etap, 2 Etap ve 1 Finalden oluşacak. TEKNOFEST bünyesinde düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonası finalinin ardından  ilk üç sporcu Türkiye Drone Milli Takımına dahil edilecek. Milli sporcular 2022 yılında düzenlenecek Uluslararası yarışlarda ülkemizi temsil edecek. Türkiye Drone Şampiyonası birincisi ise TEKNOFEST World Drone Cup’ta ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Drone Şampiyonası Yarış Finalleri ;

1. Bölgesel sıralama yarışları (İSTANBUL-İZMİR-ANKARA)
2. Final yarışları (İZMİR/BERGAMA-ELAZIĞ/HARPUT KALESİ)
3. Büyük Final ( TEKNOFEST ATATÜRK HAVALİMANI/ İSTANBUL) şeklinde yapılacaktır.

TEKNOFEST2021 TÜRKİYE DRONE ŞAMPİYONASINA BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN