Amazon'dan Bitcoin iddialarına cevap: Daha araştırıyoruz

Amazon'dan Bitcoin iddialarına cevap: Daha araştırıyoruz

Amazon, Bitcoin ile ödeme kabul edeceği yönündeki iddiaları yalandı ve kripto paraları araştırmaya devam ettiklerini duyurdu. Kripto para ile ilgili Elon Musk da dikkat çeken bir açıklama yapmış, geri dönüşün büyük olduğunu duyurmuştu.

Amazon'un, Bitcoin başta olmak üzere çeşitli kripto paralar ile ödeme kabul edeceği iddia edildi.

İddiaları yalanlayan Amazon, kripto paraları araştırmaya devam ettiklerini duyurdu.

Dün gün içerisinde 40 bin 600 dolar seviyelerine kadar çıkan Bitcoin, Amozon'un açıklamasının ardından düşerek 37 bin 500 dolar seviyelerine kadar geriledi.

NE OLMUŞTU?

Amazon'un bu işi yönetecek bir uzman aradığı, şirketin bir yıl içerisinde kendi kripto para birimini çıkaracağını da iddia edilmişti.

Geçen hafta da Elon Musk, Tesla'nın Bitcoin'i ödeme türü olarak kabul etmeye "büyük olasılıkla" tekrar başlayacağını duyurmuştu:

"Doğrulamak için biraz daha özen göstermek istiyorum. Eğer öyleyse, Tesla büyük olasılıkla Bitcoin kabul etmeye devam edecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN