Android 13 işletim sistemiyle çıkacak olan bütçe dostu Samsung Galaxy A14 4G özellikleri sızdırıldı!

Android 13 işletim sistemiyle çıkacak olan bütçe dostu Samsung Galaxy A14 4G özellikleri sızdırıldı!

Uygun fiyatlı telefon arayışında olanlar araştırmalarına devam ederken Samsung, Galaxy A14 4G modelinin piyasaya sürülmesiyle beraber android 13 işletim sistemiyle tüketicilere sunuldu. İşte, Samsung Galaxy A14 4G modelinin özellikleri haberimizde yer almaktadır.

Akıllı telefonların satışında uzun zamandır yükseliş yaşanırken fiyatların son dönemlerde artışa geçmesiyle beraber kullanıcılar araştırmalarına başladı. Güney Koreli şirket ise uygun fiyatlı cep telefonu sunmaya başladı. Bütçe dostu olarak bilinen yeni model olan Samsung Galaxy A14 4G özellikleri gündeme geldi.

SAMSUNG A14 4G ÖZELLİKLERİ

12 nm üretim sürecinden geçen MediaTek Helio G80 yonga setinde yer alan yeni telefon 6.6 inç büyüklüğündeki 2408X1080 piksel çözünürlükte olan ekran özelliğiyle yer alıyor. 4GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla tüketicilere sunulan Galaxy A14 128 GB depolama alanına sahiptir.

samsung galaxy a14 4gb özellikleri

Telefonun kamerasında 50MP ana sensör bulunurken 5 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP makro lensin eşlik edeceği bilgisi verildi. Selfie olarak bilinen ön kamerada ise 13 MP kameranın bulunduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN