Apex Legends açılmıyor hatası ve çözümü

Apex Legends açılmıyor hatası ve çözümü

Apex Legends Açılmıyor şikayeti ile binlerce oyuncu sosyal medyada bir arada toplanırken sorunun ne olduğu da merak ediliyor. Apex Legends neden açılmıyor? Apex Legends nasıl açılır? soruları araştırılmaya devam ediyor. İşte Apex Legends sorunu hakkında merak edilenler…

Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlara indirilebilen Apex Legends isimli FPS oyunu başladı. Uzun bir süredir beta aşamasında ve ön kayıt süresinde olan oyun aylar sonra erişime açıldı. Apex Legends uygulamasını indiren binlerce oyuncu oyunun açılmadığı konusunda şikayetlerini dile getirdi. Apex Legends neden açılmıyor? Apex Legends nasıl açılır? gibi soruların yanıtı aranırken neler yapılması gerektiği de merak ediliyor. İşte Apex Legends sorunu hakkında merak edilenler…

Apex Legends neden açılmıyor?

Apex Legends uygulamasının açılmadığı bilinirken nedeni de en çok araştırılan konulardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 2022 yılında Erişime açılması beklenen uygulamanın neden açılmadı merakla araştırılıyor. Uygulamada daha önce “Ön Kayıt” butonu karşımıza çıkarken şimdilerde “Yükle” butonu görülmektedir. Ancak sisteme giriş yaptıktan sonra oyunun açılmaması birçok oyuncu tarafından eleştirilmeye devam ediyor. Uzun süredir erişimi açılması beklenen oyunun açılmıyor olması oyunculardan tepki görmeye devam etmektedir.

Apex Legends Neden Açılmıyor

Apex Legends nasıl açılır?

Apex Legends uygulamasını açılmaması üzerine şikayetler her geçen gün artarken oyunu açmak için hangi yöntemleri uygulanacağı araştırılıyor. Oyunu yeni çıkması üzerine sorunlar yaşanırken uzun süredir beta aşamasında olan oyunda hataların düzeltilmesi beklendi. Oyunda görülecek ufak hatalar kabul edilebilirken oyunun açılmıyor olması ciddi bir problem olarak görülüyor.

Yeni çıkan oyunun dünya genelinde ilgi ile karşılanması hayal kırıklığı ile sonuçlandı. sunuculardan dolayı oyuna giriş yapılamazken giriş yapmak içinde sistemin düzelmesi beklenmektedir. Giriş yaparken bir süre beklemeniz durumunda sonunuz da ortadan kalkacaktır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN