Apple Store online mağazasını geçici olarak kapattı

Apple Store online mağazasını geçici olarak kapattı

Apple Store, yeni iPad Pro modellerinin tanıtılmasından önce geçici olarak kapatıldı. Teknoloji devi Apple, ilerleyen saatlerde karşımıza iki yeni iPad Pro modeli ile çıkmaya hazırlanıyor. Öte yandan başka bir iPad de tanıtılabileceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde teknoloji devi Apple’a yönelik açıklama yapan Mark Gurman, yeni 11 inç ve 12,9 inç iPad modelleri için sayılı günler kaldı demişti.

Ürünleri resmi sitesinden yayınlayacağı basın bültenleri ile tanıtacak yani bir ekim etkinliği yapmayacak olan Apple, yeni tabletleri bugün 2-3 saat içerisinde tanıtacak.

ONLINE MAĞAZASINI KAPATTI

LOG'un haberine göre; tanıtımdan önce Apple Store’u kapatan firma, yeni ürünler için resmi sitesini hazırlamaya başladı. Bu adımın sonunda Türkiye merkezli bir fiyat artışı ise beklemiyor.

TIM COOK'TAN PAYLAŞIM

Bugünkü duyurular için Apple CEO’su Tim Cook’un ilk paylaşımı ise şu oldu:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN