Call of Duty Mobile hangi isimle mobil store'da yayınlanacak? COD mobile nasıl indirilir?

Call of Duty Mobile hangi isimle mobil store'da yayınlanacak? COD mobile nasıl indirilir?

Call of Duty Mobile bugün AppStore ve Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebilecek. COD Mobile mobil store'larda Activision ve Tencent Call of Duty® ismi ile yayınlanacak. Peki COD Mobile nasıl indirilir? İşte detaylar...

Call Of Duty (COD) Mobile bugün oyunseverlerle buluşuyor. Bugün ücretsiz olarak Google Play ve App Store'de yerini alacak olan Call of Duty’in yeni mobile oyununa klavye ve mouse desteği de geliyor.

MOBİL STORE'LARDA HANGİ İSİMLE YAYINLANACAK?

Kendi alanında en iyi oyunlar arasında olan COD (Call of Duty) sağlam bir altyapıya ve tarihe sahip. Ülkemizde Türkçe olarak mağazalarda yerini alacak olan Call of Duty mobil storelar da Activision ve Tencent Call of Duty® ismi ile yayınlanacak.

PUBG MOBILE GİBİ OLACAK

Oyun PUBG Mobile’ın Call Of Duty evreninde geçen bir klonu gibi olacak.

19-10/01/cod-mobile.jpg

CALL OF DUTY MOBİLE NASIL İNDİRİLİR?

Google Play ve Apple AppStore’dan kolayca indirilebilecek olan oyun ücretsiz olacak. Oyun içi satın almaların aktif olacağı COD Mobile, bilgisayarlarda emulatörle oynanabilecek.

Emulatörle nasıl oynanacağı ile ilgili detaylar için ise yakında https://www.callofduty.com/mobile adresinden bilgi alınabilecek.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN