CES 2017 Özel Alan: Uyku Teknolojileri

CES 2017 Özel Alan: Uyku Teknolojileri

CES 2017'de alarm sistemlerinden, yatak odası ışıklandırmalarına kadar uykuya yönelik yüzlerce farklı teknolojik ürün kendi özel bölümlerinde sergilenecek.

Uyku hepimizin hayatına önemli role sahip bir kavram. Ömrümüzün üçte birini uyuyarak geçiriyoruz. Bu kadar önemli bir aktivite için elbette pek çok farklı teknoloji var bunlar her geçen gün hayatımıza daha fazla giriyor.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği olan CES 2017'de uyku için özel bir bölüm olacak. 

Sleep Tech Marketplace adıyla National Sleep Foundation (Ulusal Uyku Derneği - NSF) tarafından desteklenen bu bölümde uyku takip sistemlerinden, sessiz alarmlara, yatak odası ışıklandırmasından akıllı yataklara kadar yüzlerce farklı çözüm ve ürün tüketicilere ve sektöre tanıtılacak.

CES'i düzenleyen CTA'nın CEO'su Gary Shapiro bu özel bölümle alakalı olarak; "Hiç uyumayan şehir Las Vegas'da uykuya yönelik en gelişmiş teknolojileri bir araya topluyoruz. Teknolojiye meraklı herkesi CES 2017'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN