CES 2017'de bir Türk firması: Toyji

CES 2017'de bir Türk firması: Toyji

CES 2017'de yer alan ve sadece girişimlere özel Eureka Park içinde yer alan Türk firması Toyji, küçük çocuklar için teknolojiyle eğitimi birleştiren oyuncaklar üretiyor.

CES kapsamında 2012 yılından bu yana düzenlenen ve sadece yeni girişimlerin özel değerlendirme ile kabul edildiği Eureka Park her geçen sene büyümeye devam ediyor. Bu sene 600'den fazla firmanın katıldığı Eureka Park içinde yer alan iki Türk firmasından birisi olan Toyji'nin standına uğradık ve ürünlerine birlikte göz attık.

Toyji tabletler için akıllı bir oyun platformu geliştiriyor. Bu oyun platformu üzerine yerleştirilen minik model oyuncaklar tablet üzerindeki yazılımda canlanıyor ve sonrasında interaktif şekilde çocuklar bu akıllı platform ve tablet üzerindeki yazılım ile oyun oynayabiliyor.

Çocukların mesuliyetlerini geliştirmelerini, iyilik ve yardımseverlik gibi erdemlere yönelik eğitim almalarını sağlayan Toyji CES kapsamında pek çok yatırımcı ile görüştü.

Aşağıdaki videoda Toyji'nin CEO'su Cem Nahit Kone'nin anlatımı ile bu güzel ürünün videosunu izleyebilirsiniz.

Dilerseniz Toyji'nin sitesine buradan ulaşıp daha çok bilgi alabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN