CES 2017'de teknolojinin liderleri konuşacak

CES 2017'de teknolojinin liderleri konuşacak

2-8 Ocak 2017 tarihinde Las Vegas'da gerçekleşecek CES 2017 şovunda teknoloji dünyasının liderleri katılımcılara pek çok farklı konuşma yapacak.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği şovu CES bu sene 50. kez düzenleniyor. Karar'ın yerinden izleyeceği etkinlikte bu sene çok önemli konuşmacılar katılımcılara seslenecek. İşte o konuşmacılardan bazılarının listesi;

Jen-Hsun Huang - NVIDIA

Grafik kartları için güçlü işlemciler ve otonom otomobillere yönelik özel çözümler geliştiren NVIDIA'nın Kurucu Ortağı ve CEO'su Jen-Hsun Huang 4 Ocak Çarşamba günü saat 16:30'da CES 2017'nin açılış konuşmasını gerçekleştirecek. Huang konuşmasında yapay zeka, sanal gerçeklik, otonom otomobiller gibi geleceğimizi ve günlük hayatlarımızı şekillendirecek teknolojiler üzerine konuşacak.

Gary Shapiro - CTA

Elbette CES gibi bir etkinliği 50 yıldır düzenleyen Consumer Technology Association CEO'su Gary Shapiro'da bu sene özel bir konuşma yapacak.

Barry Diller - Expedia

Expedia ve IAC Yönetim Kurulu Başkanı Barry Diller C-Space alanında düzenlenen medya ve içerik üreticilere yönelik bölümünde konuşma yapacak. Diller konuşmasında dijital teknolojilerin medya endüstrisini nasıl değiştirdiğini ve tüketicilerin medya tüketim alışkanlıklarının nasıl geliştiğini katılımcılar anlatacak.

Richard Yu - Huawei

Çinli teknoloji devi Huawei'in Tüketici Birimi CEO'su Richard Yu 5 Ocak 2017'de saat 14:00'da The Venetian’s Palazzo Ballroom'da CES 2017'nin açılış konuşmalarından birisini gerçekleştirecek. Teknolojide yenilikçilik ve küresel rekabet alanlarında konuşma yapacak olan Yu Huawei'in geleceğe dönük mobil ürünleri ile alakalı stratejilerinden bahsedecek. Huawei bu sene piyasaya sürdüğü P9 model amiral akıllı telefonu ile 9 milyonun üzerinde satış yapmayı başardı ve ürünleri ile akıllı telefon pazarında ciddi bir pazar payı kazanıyor.

Carlos Ghosn - Nissan

Nissan Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Carlos Ghosn 5 Ocak 2017'de saat 16:00'da Westgate Theater'da otomotiv sektörüne yönelik açılış konuşmasını yapacak. Ghosn konuşmasında sıfır emisyonlu ve sıfır kaza yapan otomobil teknolojilerinin insanların hayatını nasıl değiştirdiğini anlatacak. Otomotiv sektörüne 2017 trendlerinin açıkça ortaya çıkacağı bu konuşma aynı zamanda CES'in her geçen yıl daha çok otomotiv firmasını ağırlaması ile birlikte otomotiv ve tüketici elektroniği sektörlerinin nasıl yakınsadığını da gözler önüne bir kez daha serecek.

Steve Mollenkopf - Qualcomm

Qualcomm CEO'su Steve Mollenkopf 6 Ocak 2017 tarihinde saat 09:00'da The Venetian’s Palazzo Ballroom'da CES 2017'nin açılış konuşmalarından bir diğerini gerçekleştirecek. Özellikle ürettiği SnapDragon serisi mobil işlemciler ile bu gün en popüler akıllı telefonların kalbinde yer alan Qualcomm'un CEO'su 5G teknolojisinden bahsedecek. 5G teknolojisinin Nesnelerin İnterneti (IoT) ve geleceğin ürünlerini nasıl bağlantılı hale getireceğini anlatacak Mollenkopf'un şirketin 2017 stratejilerine yönelik bilgiler vermesi bekleniyor.

Mark Fields - Ford

Ford Başkanı ve CEO'su Mark Fields CES 2017'nin bir diğer konuşmacısı olacak. 6 Ocak 2017 akşamı 18:30'da gerçekleşecek Teknoloji Liderleri Akşam Yemeği etkinliğinde konuşacak olan Fields 2017'nin otomotiv dünyasına neler getireceğini ve 2021 yılına kadar otomotiv dünyasında nelerin değişeceğini anlatacak. 

Kevin Plank - Under Armour

Sporculara ve spor sevenlere yönelik teknolojik ürünlere sahip Under Armour Kurucusu ve CEO'su Kevin Plank 6 Ocak 2017'de CES katılımcılarına özel bir konuşma gerçekleştirecek. Konuşmasında spor dünyası, sağlıklı yaşam ve teknolojinin bireylerin ve toplumun hayatını nasıl değiştirdiğini anlatacak.

Aisha Tyler - Oyuncu ve Model - CES Tanıtım Elçisi

Ünlü Oyuncu ve Model Aisha Tyler ise CES 2017'nin tanıtım elçisi olarak bu sene etkinlik alanını gezecek. Özellikle ABD'de bu tarz ünlü yıldızların CES gibi etkinliklere katılması pek çok magazin basınının ilgisini çekerek CES gibi etkinliklerin çok daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlıyor.

Tüm CES 2017 etkinlik ve konuşmacı programına buradan göz atabilirsiniz.

Tüm CES 2017 etkinliği boyunca Karar olarak etkinlik alanında bulunacağız ve tüm bu önemli konuşmaları yerinde dinleyerek siz okuyucularımıza haber ve video içerikleri olarak aktaracağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN