CES 2018 ana konuşmacıları belli oldu

CES 2018 ana konuşmacıları belli oldu

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği Consumer Electronic Show (CES) 2018 yılında yine çok önemli isimlerin konuşmaları ile kapılarını açacak.

Tüketici elektroniği alanında dünyanın en önemli etkinliği olan ve her yıl ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Consumer Electronic Show 2018 yılında da teknoloji gündemine damgasını vuracak.

Bu sene 9-12 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik için kalan günler azaldıkça etkinliğin önemli konuşmacıları da belli olmaya ve etkinliğin bu sene öne çıkacak başlıkları kendini göstermeye başladı.

Bu sene ekinliğin ana konuşmacıları olarak;

Huawei CEO'su Richard Yu, Intel CEO'su Brian Krzanich, Ford CEO'su Jim Hackett, Lyft Kurucu Ortağı ve CEO'su John Zimmer, Hulu CEO'su Randy Freer ve Tuner CEO'su John Martin CES 2018'de ayrı ayrı açılış konuşmaları gerçekleştirecek.

Ayrıca etkinlik esnasında Samsung, LG, Sony gibi firmaların da kendi lansmanları ile yeni ürünlerini tanıtmaları bekleniyor.

Bu sene de etkinlikte otomotiv sektörü ön plana çıkan konu başlıklarından birisi olmaya devam edecek. Öte yandan Akıllı Şehirler, Sağlık Teknolojileri, Spor Teknolojileri kendi özel alanlarında ziyaretçilerle buluşacak.

Yapay Zeka, Dronelar, Otonom Sürüş gibi konularda pek çok gösterinin ve yeni ürünün tanıtılması beklenen etkinlikte Karar adına deneyimli gazeteci ve teknoloji yazarı Ahmet Usta etkinliği yerinde takip edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN