CES ne kadar büyük?

CES ne kadar büyük?

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği olmak kolay değil. CES'in ne kadar büyük olduğunu kendi gözleriniz ile görün.

Her yıl Ocak ayının ilk haftası, Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği. Bu etkinlik öylesine büyük ki yklaşık 2,5 milyon metrekare alanda gerçekleşiyor ve her yıl 3500'den fazla firma ve 180 binden fazla ziyaretçi katılıyor.

Fuar tek bir konferans merkezine sığmadığı için Las Vegas içindeki üç büyük farklı alanda gerçekleşiyor. Bu alanların her biri öylesine büyük ki... Daha fazla anlatmak yerine bu alanların her biri içinde yer alan onlarca hangardan (salondan) birisine dair çektiğimiz videoyu sizlere sunuyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN