Crello Twitter'dan hızlı büyüyor

Crello Twitter'dan hızlı büyüyor

Ukrayna tarafından geliştirilen online dizayn platformu Crello, iki yıl içinde Twitter ve Tumblr’dan daha hızlı büyüyerek 1,5 milyon kayıtlı üyeye sahip oldu.

KARAR.COM

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 2017 yılında kurulan online dizayn platformu Crello, kuruluşundan bugüne tam 1,5 milyon kayıtlı üyeye sahip oldu. Crello iki yıl içinde Twitter ve Tumblr’dan daha fazla büyüdü.

Crello internet ve sosyal medyada ücretsiz olarak grafikler ve videolar oluşturmak için örnekler ve imkanlar sunuyor. Sistemi kayıt olduktan sonra binlerce grafik, animasyon örneğini ücretsiz olarak kullanmak mümkün.

GRAFİKER OLMANIZ MÜMKÜN

Hazır örnekler aracılığı ile bir kaç dakika içinde sosyal medya için resim, story ve videolar hazır örnekler aracılığı ile kolayca oluşturulabiliyor. Ticari amaçlı kullanılımak üzere broşür, poster ve banner ve davetiyeler de bulunuyor.

Bu örneklerin üzerinde çalışmak için profesyonel bir grafiker olmak gerekmiyor. Üzerinde çalışılması çok basit örnekler, bütün kullanıcıların kendi tanıtım materyallerini oluşturmasına imkan tanıyor.

Site, daha geniş imkanlardan yararlanmak isteyenler için premium üyelik de sunuyor.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN