Death Stranding ne zaman çıkacak? Death Stranding PS4 fiyatı ne kadar? Tarih belli oldu

Death Stranding ne zaman çıkacak? Death Stranding PS4 fiyatı ne kadar? Tarih belli oldu

Death Stranding’in ne zaman çıkacağı ve fiyatının ne kadar olacağı mera ediliyordu. Hideo Kojima, yayınladığı 9 dakikalık video ile Death Stranding’in ne zaman çıkacağını açıkladı. Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılmasından beri geliştirdiği ilk oyun özelliğini taşıyan Death Stranding’in tanıtım videosunu izlemek isteyenler çeşitli araştırmalarını sürdürüyor. Peki Death Stranding ne zaman çıkacak? İşte Death Stranding’in fiyatı ve tanıtım videosu…

Hideo Kojima tarafından geliştirilen oyun olan Death Stranding‘in ne zaman çıkacağı, yayınlanan 9 dakikalık video ile paylaşıldı. Death Stranding’in PS4 mü yoksa PS5 için mi çıkarılacağına dair herhangi bir veri paylaşılmasa da çıkış tarihinden yorumlanarak, PS5 için de sunulmasının muhtemel olduğu belirtiliyor. Peki Death Stranding fiyatı ne kadar? Death Stranding ne zaman çıkacak? İşte Death Stranding’in tanıtım videosu…

Death Stranding ne zaman çıkacak?

Metal Gear serisinin oluşturucusu olan Hideo Kojima‘nın yeni oyunu Death Stranding’in çıkış tarihi 8 Kasım 2019 olarak duyuruldu.

Death Stranding PS4 için mi yoksa PS5 için mi çıkacak?

Death Stranding, aslında bir PlayStation 4 özel oyunu olarak tasarlanmıştı. Ancak oyunun ilerleyen zamanda PlayStation 5 için de satışa sunulmasının muhtemel olduğu ifade ediliyor. Resmi bir tanıtım videosu ile açıklanan Death Stranding’in senaryosunda net bir bilgiye erişilememiş olsa da oyunun oynanış görüntüleri paylaşıldı. Üçüncü şahıs kamera bakımından oynanan oyunda, yakın dövüş mekanikleri ve ateşli silahların kullanımı fragmanda yer alıyor.

Death Stranding fiyatı ne kadar?

8 Kasım tarihi itibarıyla PlayStation 4 platformunda yayınlanacak olan Death Stranding’in fiyatına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN