Dijital oyun geliştirme, yazılım ve tasarım eğitimleri başlıyor

Dijital oyun geliştirme, yazılım ve tasarım eğitimleri başlıyor

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (TEDÜSEM) işbirliği ile bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Dijital Oyun Geliştirme Tasarım ve Dijital Oyun Geliştirme Yazılım programları, 9 Şubat’ta başlıyor. 9 Şubat’ta TED Üniversitesi’nde başlayacak programlar 4 hafta sürecek.

Dijital Oyun Tasarımı alanında sektörün ihtiyacına yönelik insan kaynağının sağlanmasını amaçlayan ve beş ana başlıktan oluşan program, 4 hafta süreyle toplam 52 saatte tamamlanıyor. Bu programda katılımcılar, “Oyun Tasarımı”, “Modelleme ve Grafik Tasarım”, “Ses Tasarımı”, “Hukuki Konular ve Monetizasyon” gibi modüllerin yanında bir de bitirme projesine imza atarak öğrendiklerini hayata geçirme fırsatı bulacaklar.

Yazılım programına katılmayı tercih eden öğrenciler ise temel oyun tasarımı eğitiminin yanı sıra “Unity ile Oyun Motoruna Giriş”, “Sanal Gerçeklik ve Kullanıcı Tecrübesi” gibi eğitimler görecek ve tıpkı Tasarım programında olduğu gibi bir bitirme projesine imza atacaklar.

TOGED’e bağlı şirketlerde üst düzey çalışanların ve TED Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinin eğitmen olarak görev alacakları programa katılıp bitirme projesini başarıyla tamamlayanlara TEDÜSEM tarafından TOGED işbirliğinde başarı belgesi verilecek. Eğitimler, hafta sonları Kolej semtindeki TED Üniversitesi Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN