Dokunma duyunuza hitap eden ekran teknolojisi - CES 2017

Dokunma duyunuza hitap eden ekran teknolojisi - CES 2017

CES 2017'de geliştirdiği teknolojiyi sergileyen Tanvas isimli firma ekran teknolojisinde devrim yapabilir. Dokunduğunuz görüntüleri hissedebiliyorsunuz.

CES 2017'de karşımıza çıkan bir ürünün videosunu sizler için çektik ancak bu ürünün gerçekten nasıl bir çözüm olduğunu maalesef ürünün kendisini görene kadar anlamanız mümkün değil.

Tanvas isimli firmanın geliştirdiği ekran teknolojisi ekranda dokunduğunuz cisimlerin yüzeylerini hissetmenizi sağlıyor. Örneğin bir fermuar açıp kapatırken gerçekten aynı hissi ekranda duyabiliyorsunuz. Özellikle kumaş ve pürüzlü yüzeyler için oldukça gerçekçi deneyim sunan bu teknoloji gelecek yıllarda telefon ve tabletlerimize gelebilir.

Artık internetten bir giysi alırken kumaşın gerçekten nasıl bir dokuya sahip olduğunu ekranda dokunarak anlamak mümkün olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN