e-Devlet üzerinden abonelik başvuruları nasıl yapılır?

e-Devlet üzerinden abonelik başvuruları nasıl yapılır?

'e-Devlet üzerinden abonelik başvuruları nasıl yapılır?' sorusunun yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin öncülüğünde kamuda başlatılan dönüşüm çalışmaların da yeni hizmet. e-Devlet üzerinden Abonelik işlemleri de yapılabilecek. İşte abonelik işlemlerinin e-Devlet üzerinden yapılmasına dair son gelişmeler...

e-Devlet üzerinden abonelik başvuruları nasıl yapılır? sorusu vatandaşların gündeminde. Haberimizde abonelik başvurularını dışarı çıkmadan gerek işyerinden gerekse evlerinden yapmak isteyenler için e-Devlet'in yeni hizmetinin detaylarını bulabilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin öncülüğünde kamuda başlatılan dönüşüm çalışmalarında yeni bir hizmet uygulamaya kıondu. Abonelik işlemleri artık e-Devlet üzerinden yapılacak.  abonelik işlemlerinin ocak ayı sonunda yüzde 95 oranında e-Devlet üzerinden yapılması hedefleniyor. İşte e-Devlet abonelik işlemleri hakkında merak edlen ayrıntılar...

e-DEVLET ABONELİK İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK? 

e-Devlet abonelik işlemleri kapsamında elektrik, doğal gaz, su, telefon, internet gibi abonelik hizmetlerinin tamanının yapılması hedefleniyor. Abonelik işlemlerinin tamanının ocak ayı içinde e-Devlet üzerinden yapılması için çalışma başlatıldı. Bu yöntemle yüz binlerce sayfa kağıttan da tasarruf sağlanması hedefleniyor.

e-DEVLET ABONELİK İŞLEMLERİN İÇİN TIKLAYIN

Vatandaşların e-Devlet üzerinden elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet, kablo TV gibi birçok hizmete başvuru yaparak abone olmalarına dair alt yapı çalışmalarına başladı. Sistemin pilot olarak kısa sürede hayata geçirilip daha sonra da genele yayılması hedefleniyor. Bu sistemin hayata geçmesi ile abonelik için gereken bürokrasi, kuruma giderek saatlerce bekleme gibi işlemler de son bulacak. Ayrıca bu yöntemle yüz binlerce sayfa kağıt tasarrufu sağlanacağı da belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN